Weekend Elzas en Vogezen

Van 21/07/2016 tot 24/07/2016 om 00:00

Add to calendar

VOLZET

 

Nieuw voor 2016

Om een nieuwe formule te testen – met de bedoeling dit 2-jaarlijks te organiseren – hebben we voor 2016,  een autovakantie met volledig roadbook uitgewerkt.

‘ Een heerlijk weekend waarin het écht om sportief rijden gaat’.

In een Frans en buitengewoon mooi stuurmansgebied met veel variërende landschappen, hebben we de beste wegen voor u uitgezocht. Reken vooral op uitdagende cols, verrassend veel bochten, wegen als de Grand Ballon, Petit Ballon, Route des Crêtes en de Route du Vin. We laten u ook kennis maken met onbekende wegen, veelbelovende hoogteverschillen, prachtige wijnvelden en  een uitmuntend hotel.

“ Rijdersweekend in Elzas en Vogezen”  
21-24 juli 2016.

Nieuwe formule :

Aankomst op donderdag 21 juli 2016 in Itterswiller, met gezamenlijk diner à la carte om 19u30. (u komt aan wanneer u wilt, u kan al eens rondneuzen de streek, in een wijnkelder in het dorp, of gebruik maken van de fitness, sauna, hammam, zwembad van het hotel).

Op vrijdag en zaterdag vertrekken we na het ontbijt om 9u30 tot 16u met een roadbook, en onderweg is er een klasse restaurant gereserveerd waar iedereen à la carte kan lunchen. ’s Avonds is er voor het diner een tafel  à la carte gereserveerd in het hotel.

Samengevat : alles is "à la carte" : iedereen bestelt wat hij wilt eten, simpel of uitgebreid, alles volledig naar eigen keuze.

Het weekend wordt afgesloten met het ontbijt op zondag, waarna iedereen zijn eigen weg gaat : ofwel naar huis, ofwel verlengt men de vakantie, of gaat men zelfs verder op vakantie.

Kosten : kamer + ontbijt : per persoon, per nacht : € 60.00 (op basis van 2 persoonskamers).

Verdere maaltijden en dranken: volgens eigen budget.

Verzorgd roadbook voor 2 dagen : € 20.
 

Organisatie door Rudi Verhaeghe en Kris Vanmoerbeke voor Club Team Lotus Belgium vzw

Hierna het programma : uitnodiging-weekend-2016.pdf

Elzas en Vogezen Itterswiller Laag Rhin Frankrijk

Uitnodiging flanders lotus trip 2024